the winner takes it all

WOHO VINST IDAG DÅ, 3-1 MOT GÄLLIVARE!

Vi spela bra som satan, ja alla utom jag. Usch, hade gjort större nytta om jag hade hämtat vatten eller nå. Så det kan gå. Men... vi är fortfarande bäst för nu ligger vi inte sist i serien längre! (a) YES! Direkt efter matchen var det bara hem, tvätta av sig lite sen på med kläder och åka till mormor. Hon fyller år idag, grattis till henne :) Inte för att jag tror hon läser min blogg. Men man vet ju aldrig, senast i tisdags vart jag chockad över att min FARMOR svarade på mitt grattis sms jag skickade till henne :o (jag fyller år den 26 och hon den 25) Det trodde jag inte om henne, så just nu kan inget förvåna mig.

Imorgon är det ju då skola, som vanligt antar jag att man kan säga nu. Fast ändå känns det inte sant att sommarlovet är slut. Gick sjuuuuukt fort. Trodde jag skulle hinna med 5 gånger mer saker än jag gjorde, jag kommer ihåg i omklädesrummen de sista veckorna innan skolan var slut, allt vi snacka om och planera.. POFF! Fast om jag ska tala sanning har jag faktiskt gjort ganska mycket denna sommar, varit iväg till Vasa med laget, grebbestad, gävle, sthlm. Ganska mycket, men långt ifrån så mycket jag trodde jag skulle göra. Men det kommer ju alltid fler sommarlov som tur är.
Jag tror vi har idrott imorgon, friidrott. Jag är typ den enda i klassen som tycker det är kul! Vi sprang 60 m och 60 m häck i fredags. Det gick helt okej. Senare på kvällen eller eftermiddagen tror jag att det blir träning. Hoppas det går bra, och önska mig lycka till! Nu ska jag gå och se om det är nå på tv, hopppas..hoppas..hoppas!
/mollyeikeland



sometimes life ain't that easy

godmorgon! just nu sitter jag och chattar med julle på msn. Vet inte vad jag ska göra idag, vädret är ju toppen! det regnar ju inte lite må jag säga, snart är det översvämmning! Men något ska man väl ändå hitta på. Igår var jag med elina, vi spelade spel med hennes småsyrror, och jag tror att alla var överens om att hon är en dålig förlorare i spel, haha! jag höll på att döö så mkt jag skrattade (a). Hehe jag är ond (y). Nu ska jag se om jag tar mig ut pyamasen och slutar sitta här och dega - det är ju lördag!

/mollyeikeland


ni vet vem ni är - och nu vet ni att ni betyder allt<3



thank god it's friday

Har just städat klart i rummet efter en låång dusch. Vi hade idrott sista lektionen idag, vi slutade 14 och bussen skulle gå hem 14.10. Så när vi håller på där och springer 60 m ropar Elvira:
- BUSSEN GÅR OM 6 MINUTER!!!!
Alla blir skitstressade och bara kutar till bussen, ingen hann duscha eller ens byta om. Men vi hann, när klockan var 10 över var vi där. Och vi väntade, och väntade, och väntade. Till slut började folk att ringa föräldrar och vissa t.o.m börja gå, för klockan var över kvart i 15. Sen när klockan blev 15 så kom ÄNTLIGEN bussen, bara en så där 50 minuter sen! Jag har sagt det förut men: JAG HATAR ATT BO I RUTVIK! Och sen kan man ju ifrågasätta hur svårt alviks trafik tycker att det är att skicka en buss, jag menar hur kan det gå fel?! Det är ju inte första gången det händer heller, och om jag känner de rätt, är det inte sista heller.. suck... 

Nu iaf ska jag nog gå över till pappa och käka lite käk, sen får se vad som händer. ;) SKÖÖÖÖÖNT MED HELG IAF!

xoxo




every second is a lifetime

hmm, undra om det bara är jag som tycker att tiden liksom står stilla när man är i skolan? För varje minut som går vrider någon tillbaka klockan två minuter igen. jobbigt! Sen är jag otrooooligt missnöjd med vårat schema, det enda vi har är massa håltimmar, vilket gör att dagarna blir så långa! Hellre börjar jag 8 och har typ 10 minuters raster än att börja halv 9 och gå till 16 varje dag! Men det är jag det, vad tycker ni?

Igår i alla fall var en väldigt rolig dag, jag måste fylla år oftare. Tack än en gång för alla grattis sms och samtal, det värmer! :D Presenterna blev i alla fall en adidas tröja, pengar, en fotoalbum som Helena gjort åt mig, med bilder som jag aldrig sett. Haha, på marcus dop såg jag ut som ett emo, och då menar jag det! sen så fick jag även en iPhone av mamma, tacckkkkk :)

Nu ska mina små fötter gå och kolla om det är nå på tv!

xoxo




Day before D-day

Ja, imorgon då smäller det! Då blir det hipphipphurra och besök av kungen, ja allt möjligt... eller så inte! För er som inte vet så är det min fördelsedag imorgon. :)  Ikväll i alla fall så är det match på ip mot trångfors. Hoppas vi vinner, det förtjänar vi<3

Idag på skolan har det väl gått, men knappt! Usch var så sjuuuuuukt hungrig de sista lektionerna, trodde seriöst att jag skulle dö. Det var nära ögat, mycket nära. Men jag klarade det (a). Nu ska jag gå och laga mat till mig och min syrra, så jag hinner innan matchen kl 19. HEJA GAMMELSTAD!

/mollyeikeland

ps. Julle du måste hjälpa mig med mollyeikeland grejen, otroligt fult!! tack <3 ds.



Here we go again

Jag kunde inte hålla mig, jag var tvungen att göra en ny blogg. Dock med samma namn som den förra. Måste skriva nu när det är skola, annars går jag under! Eller okej, så desperat är jag inte men ändå, måste skriva av mig. Nu ska jag göra en design och allt sådant så skriver mer sen :D