All I ever wanted

Har just ätit middag. Palt. Åherregud vad jag är mätt. Jag skulle tävla med micke om vem som kunde käka mest, så jag tröck i mig 2 och en halv. Det var ju en toppen idé, min mage gör oooooont! ;s. Yakk, helt död kommer jag vara, om hmm.. 10 m min. Då slår paltkoman till! Om jag inte hört av mig till någon på några dagar -call 911.

Jag får hela tiden för mig att det är söndag. Men så kommer jag på, det är ju faktiskt lördag. Det är lycka det! På måndag är det ju skola. Hmm, undra hur det kommer att gå. Varför är det så lätt att ställa om dygnet till det senare. Det är ju väldigt lätt att gå och lägga sig sent och vakna sent, men hur svårt är det inte att lägga sig tidigt och vakna tidigt?! Undra om jag ens kommer leva kl 07.00 på måndag? Tveksamt...

Jag har kanske nämnt i bloggen tidigare att jag funderar på att flytta till devote. Nu har jag bestämt mig, jag stannar på blogg.se. Sanningen är att jag inte orkar. Latmasken Molly :)






wanna be on top?

Jag sitter i vardagsrummet och ser idol med mamma. Min lillasyster Nicoline och hennes kompisar Ooy, Ellen och Julia springer runt och busar. " gånger har det plingat bus eller godis på dörren, ena gången tröck jag mig genom de och gav de lite godis. Men den andra gången hittade jag inte godiset som Nico gömt, så då blev det ju bus. Vi får väl se vad som händer. Oftast är det ju inte något farligt, men man vet ju aldrig. Tomater eller ägg på fönstren, jaa det låter väl bra? (y)
Tillbaka till idol, Tove och Erik är mina favoriter. De är bra, men Reza är också en jättebra sångerska. Men Tove och Erik - me like!










HA EN TREVLIG KVÄLL ALLIHOPA!! :)



m frida & elina

Just nu sitter vi och lyssnar på musik. John ME - Love is my drug. Den är faktiskt bra, även om den är lite nött! :) Vi har sett på film och gjort lösnaglar på fraaajjda! me und elinaw azzoww :)  Nu ska jag snart hem och äta, eller det är ett tag kvar. PUSSSSSSAR!



LINOW + FRAJDA + MOLLEWW



ny dag, nya möjligheter

Vaknade för ett tag sen, år frukost och nu har jag just klätt på mig. Vaknade först 07.00 av att pappa for iväg och skulle hämta den nya bilen. I SKELLEFTEÅ! Haha, han gör allt för sina bilar.... Vad gör ni nu? Vad ska ni göra idag? KOMMENTERA, jag ser ju att ni läser :) Puusochkram på de som kommenterar:) och ni andra också då!



nytt och gammalt


åkäj, jag härmade julle lite... menmen! bilderna är BARA från datorn därför är de lite... ovarierade! :)



shock me like an electric feel

Just nu sitter jag och "msnar" på msn. Mycket tjilligt! Såg just på filmen Johan Falk - Vapenbröder. Njjjaaae, så bra var den faktiskt inte. Hehe. :) Först var tanken att jag skulle sova hos frida idag, men det blev inte så. Krya på dig gmn!

Nu ska jag kolla vidare på det heelfrääna internet! Undra hur människor gjorde innan det kom? Ajja, det mysteriet får vi lösa en annan gång. pusstja!

jag lägger ut bilder snart nu - nya and gamla!



tidsfördriv

www.tjuvlyssnat.se         www.tjuvtittat.se



i gotta feeling

Vad gör alla ni just nu? Själv kom jag just hem från stan, har varit in och köpt en ny jacka med mamma. En svart dunjacka blev det. Sen tog vi en macka på mat och prat, eller mamma gjorde det och jag åt en foccacio, eller vad de nu heter. Gott var det iaf! :) Jag funderar på att fara ut och springa nu snart. Har ändå inget bättre för mig.. Ikväll får vi se vad som händer, men något blir det nog!! :)

Skriver mer senare, pusshej!



wazzup?

För ett tag sen kom jag hem från träningen. Sköntskönt + allt med skjutsningen ordnade sig! :) Känner mig på bra humör just nu :)

Kollade runt lite på internet, och hittade lite roligt. Bland annat några knäppa lagar i USA. Och med knäppa jag då menar jag knäppa.

Det är absolut förbjudet att...
  • Fiska i pyjamas (Chicago)
  • Hoppa fallskärm på en söndag om man är skild och kvinna (Florida)
  • Ta med ett lejon på bio (Baltimore)
  • Knuffa ur en älg ur ett flygplan (Alaska)
  • Cykla i en pool (Kalifornien)
  • Sova på ett kylskåp (Pittsburgh)
  • Att bygga en snögubbe som är längre än sig själv om man är barn på skolan (Alaska)
  • Binda fast en giraff vid en telefonstople
  • Slicka på grodor (Kalifornien)
  • Sova i ett badkar om du är åsna (Arizona)
  • "Surpla" när man äter soppa (New Jersey)
  • Slänga en gammal saltgurka på gatan (New Jersey)
  • Barer får inte sälja öl om de inte kokar soppa samtidigt (Nebraska)
  • Prutta offentligt efter klockan 18 på torsdagar (Florida)
Bara jag som tycker de har gått liiiiiiiiite för långt? Men ändå, lite kul är det ju! :)
Källor: här, här, här



åhåå!

jag ska visa lite laganda


Ska snart fara iväg på träningen, fast jag inte har någon skjuts hem. Pappa skjutsar mig dit och mamma kanske kan hämta, annars får jag kolla mormor och morfar. :) det ordnar sig för jag har bestämt mig för att gå på träningen -har inte varit på många och när man spelar en sport ska man gå på alla/så många man kan träningar. Annars är det ingen idé för mig att spela den sporten. Men det är bara hur jag känner.:) Sen har jag inte rört på mig särskilt mkt idag, så det hoppar i benen på mig. Måste röra på mig!
Morgondagens planer är fortfarande okända - har iiiingen som helst aning. Menmen, det blir nog bra ändåe! PUSSHEJ!



you better stop, before you brake me all apart

Stan idag då. Först skulle jag träffa mamma och äta lunch med henne, men då hade hon glömt så det blev inte. Sen smsade jag med julle som hade varit och klippt sig så vi bestämde oss för att gå tsm. :) Haha, kulkul. Sen en liten stund innan bussen kom träffade vi elina och frida som varit på stan. ao sen hände det ju lite fler grejer men det tänker jag inte ta upp i bloggen.
nu kom det precis en gubbe till oss som ska kolla på bilen. Den blåa ford fiestan. Pappa har köpt en ny BMW. igen... nu ska jag fara och handla (y) PUSSHEJLEVERPASTEEEJ! (fy vad det är äckligt!)



don't rush

don't rush
stand still
don't move
stay close
i'll be back the same shape i left
don't rush
calm down
there's no hurry
so..
let's calm down


Precis just för 10 minuter sen åt jag. Föra det var jag på träning. Snart ska jag dra till mamma för att duscha, lämnade kläderna där innan träningen. Som jag fick skynda mig som ett as till. jag hängde med pappa, Nico, Marcus och Rebecca till Leo's Lekland. Lite tråkigt jag hade.. Men jag gjorde det iaf.:) Sen skynda hem och byta om, träning och sen mat. Nää, nu har jag skrivit nog långt. loveandpeace





min nya tröja

Fick den av mamma, nu när hon varit i italien. I love it - varm och mysig!
OVER AND OUT!



godmorgon!

GODMORGON ALLIHOPA!

Jag vaknade för ungefär två timmar sen, och åt just frukost. Har jag sagt att jag äääälskar lov? Nä, men då säger jag det nu; Jag älskar lov. Undra vad som händer idag? Har lite planer till kvällen, men inte fastställt ännu. Jag har dock absolut ingen aning vad jag ska hitta på nu... Någon som har ett förslag?
I Lördags var ju jag på bio då och såg Brölloppsfotografen. Den var rätt så bra, men jag vet inte.. Det var ingen "super-film".. tyvärr! Igår kväll såg jag på film med pappa, Knowing. Det var en bra film! Men ack så läskig samtidigt. Under  vssa delar av filmen slog mitt hjärta 300 gånger så fort som det brukar. Knowing är en film som man bör se - det är den lätt värd!
BRA FILM!! KNOWING





Dålig bild men hittade bara den så det fick duuuga.



hemma

Nu är jag hemma efter träning. Före träningen var jag hos frida, sov över hos henne inatt. Vi skrattade och smsade med några. Och snackade i tlfn! Hehe. På träningen hade vi "vikarie" för våran lärare har fått nöffnöffsjukan. ett tryne och en knorr (y). Nä, men hon var iaf skoj vi hade en speciell dans. HAHA!
Nu ska jag äta mat- plättar tror jag att det är. Sen ska jag till mamma och säga hej till henne som nu varit i Milano i 3 långa dagar. PUSS



ÄNTLIGEN LOV!



DET ÄR UNDERBART, HELT FANTASTISKT! NU ÄR DET LOV!
JAG TRODDE ALDRIG ATT IDAG SKULLE KOMMA MEN NU ÄR DET FREDAG OCH NÄSTA VECKA ÄR DET LOV<3<3<3<3
Jag kom hem från skolan för ett tag sen, var förbi mamma och mata katterna sen drog jag hit till pappa. Datorn hos mamma är så sjuuuukt seg i jämfört med den här! :)Ikväll blir det kanske bio, jag vill se Julie och Julia. Den verkar bra.
PUSSHEJS NU SKA JAG FIRA LOVET MED ATT GLO PÅ DATORN OCH DRICKA JUICE, WIHO!




ÄNTLIGEN

Jag har inte kunnat logga in på blogg.se på flera dagar, jag är irriterad! Funderar på att byta till devote lr bloggportalen men har hört att det är tjorv med dem också. Ajja, nu är jag iaf inne.
idag har vi haft hk hela dagen. Heeeela långa dagen. Lite smått tråkigt, men helt okej ändå. Imorgon är det vanlig skoldag och på lördag är första dagen på LOVET<3<3<3<3<3 Känns fantastiskt skönt, ohyes!
Nu ska jag vara med elina, ciao bella



hemma hos elina

Nu ska jag gå hem och äta men iaf. Just nu sitter jag hos Elina och tittar på när hon äter taaaaaaacos. <3 YUMMIE! Men nu tar detta inlägg slut, jag ska heeem :)



hemma :)

NU VÄNTAR MAT SEN BLIR DET NÄSAN I SKOLBÖCKERNA!

Idag så har jag ju då varit på skolan. Jag, julle och elina hade tänkt fara in till stan efter men elina ville inte för... jaa jag vet inte. :D fanns nog många ursäkter haha! Så då for jag hem och tönkte plugga istället, men det blev ju inte det heller. Det blev dator iställlet (a)
Nu ska jag käka, byee!:D



suuuuuck

prov hela veckan... Imorgon har vi typ matteprov och på fredag engelska prov. Idag hade vi HK prov. Bläää..

Det är ju onsdag idag och det är den bästa dagen (förutom helgen och fredag). Vi har dubbel HK, först halvklass sen elevens val. På halvklassen hade vi teori. Det är kanske inte det roligaste precis, men nästa gång blir det dubbel praktik. På ev hade baka vi pepparkaksdeg. Jaa, ni läste rätt -pepparkaksdeg. Vi har ju en marknad varje termin på den skolan som jag går och denna termin är det just julmarknad. Så då ska vi sälja massa olika grejer (bland annat pepperkaksdeg.)

Nu ska jag vara tråkig och plugga, välbehövligt. Jag skriver kanske mer ikväll :)

HAHAHA JAG SKREK!!! HAHA LÄSKIGT ;)




första gången

så gryymt fult men ajja



seven days four nights

Sitter och nöter facebook.. Haha, jag förstår inte att något egentligen så simpelt som att skriva vad man gör kan vara så beroendeframkallande? Vänta - snacka vi facebook eller blogg nu?

För ungefär en timme sen kom jag hem från träning. Jag ville fara vidare till nästa träning som skulle vara fotboll med zonlaget, men jag hade glömt säga det till mina föräldrar så jag fick ingen skjuts. Men nästa vecka - då jävlar!
På träningen hade vi fyys, och jag älskar känslan av träningsvärk! Så jag hoppas på det nu! :D hahaha, jag vet jag är lite udda normal som gör det men men.
på torsdag är det matteprov och nån gång i veckan ska vi typ ha engelska prov (IGEN?!). :o Våran engelska lärare är lite sisådär när det gäller framförhållning om man säger så...;)
Nu ska jag  d u s c h a <3


Gonatt!



hon ba; han ba; vi ba

Godmorgon! För en gångs skulle så har jag sovit länge hos pappa, det brukar vara omöjligt.. men idag gick det! Vaknade för 30 min sen ungefär 10.00. Det är länge för att vara här med tanke på att marcus och rebecca lever om från sju.. Ajja nu är jag glad iaf!

Idag ska jag plugga, plugga, plugga och sen dans. Har missat 2 ggr (jag är heeeelt körd) så jag kommer få jobba osm ett svin idag.. -.-. Inte mkt att göra åt det. Efter dansen ska jag och mamma gå på bio och se Fame. Jöpp, he blir najs.



Och imorgon är det då skola. Helgerna går så sjukt fort, insane. Sommarlovet, seriöst KOM TILLBAKA! Tänk va härligt att inte ha några speciella tider, måndag blir tisdag utan att man måste tänka på prov, plugg och allt sånt. Men nu är det väl bara att bita i det sura äpplet, ta tjuren i hornen och vänta tills nästa sommarlov. ååååååh.





i left my heart in tokio, down by the river

Sitter här och skriver med elina och julle. Egentligen har jag inget att skriva om så varför skriver jag? Ingen aning. Så vi säger såhär istället:

mollyeikeland säger: (13.32.23)
hahahhahah nu kom jag och tänka på gubben!!
eeeliinasjöberg, säger: (13.32.31)
haaaaaaaaaahhhhhhhhhhhaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
mollyeikeland säger: (13.33.25)
hhhhhhaaaaaaaaahhhhhhhhaaaaahhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D: ASGAAARV ;)
mollyeikeland säger: (13.33.27)
haha kosja ;O
mollyeikeland säger: (13.33.30)
;P*
eeeliinasjöberg, säger: (13.34.20)
hoho!!!
eeeliinasjöberg, säger: (13.34.29)
skulle du sova hos frida ?:)
mollyeikeland säger: (13.34.32)
haha du följa med där ba ohyeah ;)
mollyeikeland säger: (13.32.23)
hahahhahah nu kom jag och tänka på gubben!!
eeeliinasjöberg, säger: (13.32.31)
haaaaaaaaaahhhhhhhhhhhaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
mollyeikeland säger: (13.33.25)
hhhhhhaaaaaaaaahhhhhhhhaaaaahhhhhhhaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D: ASGAAARV ;)
mollyeikeland säger: (13.33.27)
haha kosja ;O
mollyeikeland säger: (13.33.30)
;P*
eeeliinasjöberg, säger: (13.34.20)
hoho!!!
mollyeikeland säger: (13.34.32)
haha du följer med där ba ohyeah ;)
(ingen fattar utom elina... MÄRKLIG GUBBE! Han tratta runt där och gick och sjöng ööööööuuuuooooiiiiaaaa)



ny design

Ja, nu har jag skaffat en ny design! OBSERVERA att detta bara kommer vara en kort kort tid tills dess att jag gjort en ny, för jag var så sjukt less på den gamla! Såå beready when i'm done :D www.bloggbloggen.se

NU BLIRE IDOL FÖR HEEEEELA SLANTEN!



GRATTIS FRIDA EKLUND!

Grattis Frida älskling, nu är du 15!<33
Hoppas att din fördelsedag är gryym så ses vi imorgon!
 PUSS!

FRIDA EKLUND <3 MOLLY EIKELAND
SÅ ÄRE ;)







Och sen vill jag säga grattis till Julle för jag skrev inte nå här när hon fyllde år........ GRATTIS I EFTER-EFTERSKOTT!! <3333333 jag eeelskar digg ;)





ett slag i magen

Sitter och kollar på sf.se. Vill se den nya filmen Fame, den som har premiär idag. Har nog ingen att gå med så då får det vara. Sen har jag lovat mamma att se den med henne, så vi skulle göra det på fredag eller till veckan. Åååh jag som vill se den idag!

Jag hade tänkt blogga igår men först var jag på stan och köpte present till Frida. Men när jag var där borta fick jag till huper migrän och trodde jag skulle dö, så jag ringde mamma och hon var snäll och kom och hämta mig. Sen for vi på MAX och köpte hem men jag åt inget utan gick och la mig. Ungefär 18.30 somnade jag och vaknade inte förrän 07.00 idag. Den ni!!

Nu ska jag tjillaaa och se på MADe på mtv. Peaceout bro's




spo-spo-spotify / 1thing-2say-3word-4you

jaa nu har jag skaffat ett nytt spotify konto. jag tog bort eller glömde bort det gamla, för jag inte förstod mig på hela grejen med det.. Men nu ska jag ta mig tiden att faktiskt lära mig för vad jag har hört är det grymt! :)

Tänkte att jag skulle vara duktig och plugga franska idag, men inte det nej nej. Åh nu kommer jag ha panik imorgon men jaja jag får skylla mig själv. Haha.:) NO-provet idag gick bra - tror jag. Hoppas, hoppas!

Igår glömde jag att säga att jag beställde hem en jacka från stadium.se! En grå parkas. Alla har en röd eller en svart (och det är jättesnyggt det med) men jag ville ha något som inte alla andra har! Haha, först villa jag ha en blå dunjacka, men mamma tyckte att den gråa blev bättre. Så det blev den!

Nu ska jag gå och se 2 1/2 men! Så himla bra, helt enkelt bäst!





som jag så ivrigt nynna - fick dig att försvinna




allt som kan gå fel, går fel

ååååååååååh min dator dampar sönder och kamersladden är trasig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:@ jag hatar när det inte funkar



allt som kan gå fel, går fel

ååååååååååh min dator dampar sönder och kamersladden är trasig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:@ jag hatar när det inte funkar



don't bring flowers after i'm dead

Kom hem från skolan för ett tag sen och nu nu ska jag ladda upp bilder! Så håll i er och lyssna på den här låten medans ni väntar! ;)




hemmmmmmaaa!

NU ÄR JAG HEMMA IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Såååå nu tror jag alla har förstått det. Fy sjutton gubbar och gummor så trevligt det har varit! En vecka till hade iiiiiiiiiiinte vart fel, men men jag har redan missat nog i skolan. Har lite smått sådär HYPERPANIK inför prov i no på tisdag, (jag har fortfarande inte fått pappret...) och sen har jag 300 tal i matten. YÄPPP jag kommer vara riktigt osocial imorgon, men jag orkar verkligen inte göra något ikv. hehe :). kanske blir det lite matte, men ååååh va trist.

Om jag ska berätta lite om vad jag har gjort så skulle det se ut såhär:

Bästa dagarna var helt klart fredag+tisdag. På tisdag for jag, Maxi, Ludde, Odda, Katta och Nico ut med en båt och gissa vad jag gjorde? Jo, vi dök med tuber. Shit vilken känsla, jag är frälst! Jag ska så klart ta dykarcertifikat när jag blir nog gammal. Ohyes!
På fredag for jag, Nico, pappa och Maxi till WATERPARK och lattja runt där lite. Åkte en som hette Stingray eller nå sånt, ohja! (se bild)



Men den roligaste var "mattorna" när man tävlade mot varandra. Jag förlora dock mest hela tiden.....



Jag hade ju lovat att jag skulle lägga ut jäääättemånga bilder men idag blir det nog inte för kamerasladden är borta... Jag ska leta som ett åke överallt, lägger ut imorgon


Borta bra men hemma bäst!    EEEH NOOOOT!!!