hejdå kyla - heeeej värme!

Jaa om några timmar far vi iväg till flygplatsen. Planet går sent på eftermiddagen, nämligen 16.30. Meeen det gör inte så mycket. Åh, det ska bli najs. ;) Haha, om en vecka är jag tillbaka i Svergie, så förväntar er inte något inlägg på en vecka. Det finns ju datorer där, men då måste man betala och det vet jag inte om jag orkar. Kanske jag slänger in nå kort inlägg under veckan, kanske.. När jag kommer hem ska jag ladda upp sååå många bilder att hela sidan är bara bilder. Det kan jag lova men främst från resan då.

Elina, Julia, Frida och alla andra - Hejdå i en vecka! Jag kommer saakna er :)

mamma också ;D





Tänker alltid på värme och sommar när jag hör den här låten... Haha!




just for fun

Tredje inlägget på väldigt kort tid men hittade en sida via designadinblogg, lite kul faktiskt ;)



förresten...

Är det ngn som ska på UH idag? Vet inte om jag ska gå far ju bort imorgon. hmmmm...



would you escape with me? cause i'll take you somewhere high

Kom just hem från en snabb tur på stan. Köpte lite grejer till imorgon bland annat en laddare till min kamera som gick sönder och jag "råkade" slänga den.. Så just nu är kameran på laddning och nu får det allt ta och funka! hahah. Sen köpte jag även den sista boken i twilight serien - så länge vi båda andas. Ääääääääääntligen!!! Nu jävlar ska jag läsa, så som jag har längtat efter den boken. Så det så.

Egentligen borde jag ha huvudet i väskan och packa lite men jag har verkligen inte ork eller lust. Är trött.. Kanske beror det på att jag vaknade kl 07.00 idag..? Och om ni undrar varför jag gjorde det så kan jag berätta det att om man är hos min pappa är det nästintill OMÖJLIGT att sova längre en 8, för mina småsyskon lever om och har sig. Från en början är man sur och arg men efter några veckor vänjer man sig och nu är jag bara trött, inte arg. :)
År lunch på Mat och Prat med pappa och Nico. Killen som jobbade som kassör var råstressad och hällde kaffe lite här och var, svamla bort våran beställning så vi fick inte maten på typ 40 min. Nä jag gillar inte Mat och Prat det är på tok för mycket folk, och stressig stämning. Ajja nu har jag iaf provat. ;)
Den ska jag läsa nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!



skoljoggen = avklarad

Japp, så är skoljoggen redo att checkas av från listan Idrottsaktiviteter som kan höja betyget. Är nöjd med min prestation, men kände ändå att jag hade kunnat springa lite snabbare, liiite mer. Men ajja, det får bli nästa år! Haha. :)
Jaaa, vad ska jag göra i helgen? Svar: Packa, packa, packa! Jag far till Rhodos på söndag, wiho! Efterlängtat och behövligt nu när det är så mörkt ute. Idag var det 0-gradigt men det kändes som betydligt kallare. Hoa!
inte för att skryta så men...... ;D Hahah
"åååh det är så härligt att vara mig!!!" gissa vem? inte svårt.
gjorde en ny design, men det blev så fult så om ni läser så läs bara kolla inte på designen men det kommer bli bättre hoppas jag! ;)



jag är med i..

Jag tävlar i Foki's blogg om ett smycke från cocoo.se! Det borde du som läser också vara. ;) Om du inte redan är det såklart!



Tycker smycket är gryyymt snyggt ;)
/mollyeikeland



Tips, Tips!

Nu har jag hittat en sida som funkar om man vill ha fler besökare. Om du vill bli medlem, så kan du bli det här! (<- tryck på länken)Det funkar faktiskt, och egentligen behöver du inte göra mysket än att besöka 7 andra sidor och sen försöka värva andra medlemmar. :)

Idag iaf så var det ju skola, allt flöt på rätt så bra. Tisdag är ju som sagt den absolut värsta dagen på vårat schema, vi slutar 16 och de sista lektionerna är NO. Men vi fick se på Doktor NO, så det var ganska tjillidill. Imorgon är den bästa dagen däremot och på kvällen är det fotbollsavslutning. Ska bli skoj men ändå tråkigt att det är slut.. Tur att det kommer en ny säsong. ;)
Nu så tror jag att jag ska vara med lilla linan, så nu kan jag inte skriva mer men - BLI MEDLEM VETTJA ;)

/mollyeikeland



drop dead eh eh drop dead

Har just ätit middag bestående av "spiggesås" aka spaghetti och köttfärssås. Jaa, jag kalla det för spiggeås när jag var liten.  Haha. ;) Kom inte hem för så länge sen heller, var på innebandyträning. Kulkul! Ska nog fara iväg sen igen på damträning i just det - innebeeeendy. 

                                                                             
Egentligen var det meningen att jag, Elina och Emmelie skulle vara "ledare" för en sak som heter Draget, en grupp för 10-11 åringar på måndagar kl 18. Men eftersom att vi har träning före till kvart över 17 blir det sjukligt stressigt och jag känner att jag inte hinner med det. Men Emmelie var grymt taggad för det så hon valde att fortsätta medans jag och Elina slutade. Fast vi hade inte ens börjat, idag blir första gången. Så istället skulle jag och Julle -kanske Elina- träna med damerna ikv. Och det ska bli kuel!

På torsdag har vi engelska-prov på något som vi inte ens gått igenom... snacka om irriterande! Gash!

/mollyeikeland



my

head

is killing me

Hejsan bloggen! Kom hem från frida för ett tag sen, vi har skrattat, sett på film och skrattat. ;) Haha. Filmen vi såg hette 6 points och handlade om 3 tjejer som var bästa vänner. Sen händer det massa och deras vänskap på prov och i slutet.... mer än så säger jag inte!:D

För att fortsätta på film spåret så såg jag en annan film imorse när jag vaknade, She's the man. Den var också bra, handlade om en tjej och massa olika kärleksproblem. Hon vad kär i en, som var kär i en annan, som var kär i henne....... Helt okej filmer och klart sevärda!
Nu ska jag käka, hejs!




                                                      

                                                             
                                                                  Tre filmrullar!


                                                    
    
                                                       
                                                                Tre+ Filmrullar!



/mollyeikeland





music, music, music

Godmorgon! Eller kanske inte godmorgon för klockan är ju redan halv 1. Haha, snart ska jag åka in till stan tror jag, har fått en till kusin, Ellen heter hon så vi ska köpa nå till henne. :) Och efter det ska vi fara till de då. Sen skulle jag vara med Frida ikväll, så det är väl mina planer för dagen.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, mycket olika. Länkar längre ner. :D Nu ska jag göra mig iordning, hejs!

Edit: Vart konstigt inlägg igår, katten gick på tangenterna så sorry för det!.

/mollyeikeland

  Chester French                 MGMT                       MGMT                     Chiddy Bang
             -                                   -                                 -                                 -                                     
   Not Over You              Electric Feel                     Kids                      (remix) Kids

     
 



nothing compares to you

Kom hem från stan för ett tag sen. Jag, Julle och Elina letade som galningar efter ett ställe att praoa på, men inte någonstans. Antingen "anställde" de bara de som gick i gymnastiet, var 18 år eller så var det fullt... Suck! Någon dag blir det iaf att fara till storheden och kolla där. :)

Åh jag sitter här och fryser ihjäl + att min katt lägger sig på tangent bordet hela tä'idenÄ_.

Kolla nu gjorde hon det igen. Aaah jag BLIR GALEN!! nu gick hon på capS TANGENTEN DET HÄR funkar inte, hejs!


/en galen eänö-



there's a long, long way to heaven

Sitter och skriver på msn, vet inte vad jag ska göra. När det inte är träningar eller nå blir jag alltid så rastlös. Sen en positiv sak är att min förkyldning är på bättringsvägen. WiHO! Så på måndag ska det banne mig bli inneb-träning, jag har missat alla de första..! Dåligt! Men fotbollen och det har krockat varenda gång och nu är ju den slut så ja.. jag ville vara med på dem sista träningarna helt enkelt. Vet inte varför jag sitter och förklarar mig i bloggen... :D Haha!

Idag på skolan vare rätt så chill, lugn dag. Och imorgon så är det ju fredag och jag menar.. fredag är ju aldrig fel. :) Usch det känns som om jag trackat så mkt på skolan på sistone så alla ni miljontals läsare får inte missförstå mig, jag förståa meningen med skolan och jag ska inte klaga allt för mycket. Men lite tråkigt är det. Nej nu gör jag det igen!

Tyvärr så blev det förlust igår mot Luleå Damfotboll.. Men tjejer ni jobbade svinbra, jag såg allt från bänken och ni var jätteduktiga! Jag fick sååååån lust att spela, åh hatar att vara "sjuk". :(
Nu är det ju Idol, så I'm Out!

/mollyeikeland





hahah gammal bild :D Har alltid roligt m dig ;)



jag lovar och svär

Orgientering är utan tvekan den tråkigaste sporten! Nejnej det är inget för mig. "Man yrar runt i skogen som galna höns i hopp om att finna en stämpel, och när man hittar den har man likförbannat 20 kvar." Eller nå sånt. För det var då nära att jag gjorde det idag. Men som tur var gjorde jag inte det, annars hade jag stämt skolan. :D Haha eller kanske inte. ;)

Senare ikväll så är det sista matchen för iår men jag är så förkyld att jag inte kan spela... Åh, jag blir alltid sjuk när det inte passar. Förra året var jag sjuk under skolfotot och iår sista matchen. Ajja inget man kan göra åt och jag vill inte sabba hjärtat eller konditionen. Haha. :)

Nu ska jag gå och se om det finns något att äta, pussokraam!

/mollyeikeland



14 september

Jag är redan klar och behöver inte gå förrän om 40 min..!! Det suger att åka buss till skolan, när man är där så tidigt. Jag brukar vara där vid tjugo över, och vi börjar halv. Fast ännu mer synd om är det om Julle och Elvira, de är där kl 08. :(( Hahaha nog om det. Tänkte lägga ut en bild på hur vilka kläder jag har på mig, men det blev för jobbigt så jag gör det kanske när jag kommer hem istället. Nu ska jag gå och glo lite på tv innan jag beger mig mot skolan. Sorgligt Hejs!

/mollyeikeLand



Burhan G - Burhan G

Detta är låten som vi har på dansen. Haha, sen måste ni erkänna att det påminner om indien i början efter beatboxet! hahahah den är braaa!

Det gick iaf bra på dansen, men det gick fort. Hängde inte riktigt med på allt med sånt ordnar sig nog. :)
har jag sagt förresten att jag köpte mina converse? Japp, ville ju ha gråa men de fanns inte i min storlek så då tänkte jag ta lila men problemet är att man inte kan ha de till så mkt då. Så till slut blev det svarta och jag är jättenöjd med de. Imorgon är det då skola så nu måste jag dra över till mamma och hämta gympakläder, yepyep!
peaceout



and then there was...

Och nu har jag bytt kläder igen till "danskläderna" :D
linne: HM 99:-
Tröja: Gammal
Mjukisbyxor: Stadium 199:-
hahah hejdå!



all the words in my mind

Snart blir det dans, och idag ska jag inte glömma bort att fråga vad våran låt heter. Den var typ indien/turkiet-inspirerad i början eller vad man nu ska säga, bra var den iaf så som jag kommer ihåg den. :D Haha imorgon blir det innebandyträning for sure för min del, har missat de 2 första träningarna.. :( inte bra! Sen är det ju skola också. Varför går helgen så fort medans veckorna liksom smyyyger sakta men säkert fram? Ajja, det är bara att bita i det sura äpplet, få det gjort och längta till nästa sommar. Yepyep. Inte mer med det. Sen blir det pluggpluggpluggplugg! Har som sagt no-prov på tisdag. Men känner mig faktiskt ganska lugn inför det, jag har många dagar kvar på mig att plugga och kan redan mycket av det. Men långt ifrån allt. :) haha!



DAGENS OUTFIT
T-shirt: JC 2 för 199:-
Linne: HM 59:-
Jeans: Cubus (:o) 399:-
Dålig bild, men det är inte lätt att ta kort m min webcam ;)


Vad ska ni göra ikv?

/mollyeikeland



i'm speachless

Sitter och fbookar lite, haha! Skriver på msn, yepyep. Borde ha pluggat lite mer än vad jag gjorde idag, men det är ju faktiskt helg. har no-prov på tisdag, så imorgon och på måndag blir det huvudet nere i böckerna och inte nå annat. Så det så!
Usch jag mår illa har käkat på tok för mycket godis. Men.. som allas våran egen no-lärare johan säger: Ska man äta godis, ska man äta upp det fort. Så jag följer det. :)
Förutom pluggningen imorgon då blir det dans. wihoo. Ikväll skulle jag kanske gå på bio med pappa o nico, men sen ångra pappa sig så då blir det inget. Haha. Nä nu ska jag gå och checka tv, hejs!

/mollyeikeland



i stay with you

Jag är så fast för detta spel haha tack vare facebook.. Hahah töntig jag äääär :D



It ain't about love

Ingen uppdaterning igår, jag skyller på läxor. :D Nu ska jag gå över till pappa, hejs!
(shit vilket intressant inlägg, skriver mer sen)

/mollyeikeland




klara, färdiga, GÅ

Ikväll blir det springtest på skogsvallen mer fotbollen.
Nervöst.
Jobbigt.
Ser inte fram emot't.
Sååååå, nu när jag har skrivit det Hejs!

/mollyeikeland



hard work-work, hard work-work

Kom hem för ett tag sen, ska snart iväg på träning igen. Idag så är det fotboll som gäller, wiho! Imorgon skulle vi ha ett "springtest" med fotbollen. Vi hade ett likadant i våras och nu ska vi se om vi har förbättrat våran kondition något under sommaren. Det borde vara så att jag gjort det för vi har ju haft fotboll hela sommaren. Men man vet aldrig. ;)

Jag kom att tänka på att jag faktiskt har ganska mkt träningar under veckorna.
Måndag: Innebandy (x2 om jag tränar med damerna, som jag och julle sagt att vi ska göra nån gång) +idrott på skolan
Tisdag: Fotboll
Onsdag: Innebandy
Torsdag: Inget :D
Fredag: Idrott på skolan
Lördag: Inget
Söndag: Dans

Jaa ganska mkt men jag är säker på att det finns andra som har mer. :D Haha, vet inte vad jag svamlar om egentligen, det blev ett mycket märkligt inlägg. Hehe, hejs!




she's a maniac, maniac on the dancefloor

Kom just hem från dansen, roligt att vara igång igen. Träffade många som jag inte sett under hela sommaren. ;) Haha. Snar far jag iväg igen, nicos tur den här gången och jag och mamma skulle lämna tillbaka några filmer och handla. :D

Nu iaf sitter jag och kollar på skor, har hittat de jag vill ha. CONVERSE! yeah. Vi får väl se om det blir de. Mamma lova att jag skulle få ett par skor. YEY! :D Hahahah. Nu far jag: hejs!



VILL HA!

/mollyeikeland



jag vill vara som du vill vara som jag vill vara

Hejsan! Har just städat och bakat kladdkaka. Gott! Har typ inte något att göra så då skriver jag lite här. Vet bara inte vad jag ska skriva om. Är inne på fb just nu och kollar runt lite, på olika spel o test osv. Haha, det finns typ ett test för allt! Hur gammal är du egentligen?, Vilken är din riktiga hårfärg?, Vem älskar dig? Listan är oändlig! Hehe. :)

Tidigare idag när jag satt och åt frukost så hände det något i min rygg. Helt plötsligt, gjorde så sjuuuukt ont! Mamma tror att det var en sträckning sen höjdhoppet igår eller att något brosk ligger fel i ryggen. Själv vet jag bara att jag aldrig vill ha så ont i ryggen igen, aldrig! Mamma la en sån här "isklimp" under ryggen och då kändes det bättre, men jag är fortfarande lite invalid..

Nu får det vara nog, hejs!

/mollyeikeland



Så rädd för att misslyckas, vågar inte hoppas
Så höga förväntingar på mig själv, vågar inte misslyckas
Så rädd för hur andra ser mig, vill inte se mig själv
Så stressad inför framtiden, lever inte nu
Jag vill lyckas, har förväntningar, visar mig själv, tar tjuren i hornet,
men är fortfarande rädd
Tappar taget om situationen, känns som om jag faller
Måste ta mig upp igen, jag klarar det.



everythings gonna be alright

ÄNTLIGEN HELG! Ååååh, vad skönt! Nu har det gått 2 veckor, men det känns som... typ 1 månad minst! Ajja, nu ska jag inte skriva mer om det - DET ÄR JU FREDAG! Har planer inför helgen, tror det kommer bli awesome! Ikväll tror jag däremot att det bara blir hemmamys, av någon anledning blir jag alltid så sjukt trött på fredagar!?! Inte bra.. Idag hade vi iaf glosförhör, det var ett korsord så då blev det betydligt lättare. Hehe. Eftersom att det spöregna ute så hade vi inneidrott istället för ute, höjdhopp. Gick väl sådär, blir vansinnigt arg! Landade på ribban några gånger, gör sjukt ont kan jag meddela! Hoa!

Nu ska jag gå och checka in om det är nå på tv ikv, puss!

/
mollyeikeland


Panik, panik inför betyg och kritik
Vill lyckas
Ska lyckas
Kan lyckas




smile, you're on candid camera

Idag var det då skolfoto. faaaiiil på mig, såg säkert ut som en gris. Haha! Vi får väl se. Sen fick vi även ta "kompisfoton" och det var kul. :) Jag, julle och elina tog ett och sen tog vi ett på alla tjejerna i klassen. Jag ska då helt klart köpa de två bilderna och klassbilden med, sen får vi se hur det blir med ensambilderna. Efter fotograferingen skulle vi egentligen ha so, men thomas sa att vi inte behövde komma på den så då fick fick sluta tidigare. Go thomas! Inte för att det spelar någon roll när man bor i skitrutvik, då går ju bussen ändå sent. Kl 15.40 skulle den gå idag och för en gångs skull höll den faktiskt det. Nästan. 45 tror jag den var där, och det är helt acceptabelt. Imorgon är det sista dagen för veckan, skönt! Då går även jag till mamma och ska vara där i en vecka. Jöppjöpp.
Nu har jag då inte en aning om vad jag ska göra, vill hitta på nå men vet inte vad. Ringer kanske ngn, får se. :) Men hursomhelst så ska jag inte blogga mer nu, hejs!

/mollyeikeland

Fråga: Någon som har ett tips om en god efterrätt som ändå är enkel att göra?